Reviews


Keurig volgens afspraak geregeld

"Zelf mijn auto verkopen gaf een hoop rompslomp en ik wilde niet leuren met mijn auto. Via een kennis werd ik geattendeerd op onsbodstaat.nl. Na het invullen van mijn gegevens op de website had ik binnen korte tijd een nette bieding op mijn auto. Ik ben met deze bieding akkoord gegaan en heb vervolgens een afspraak gemaakt voor de inkoop. Binnen een kwartier stond het afgesproken bedrag op mijn rekening."


Niet opdringerig

"Nadat ik mijn gegevens had ingevuld op de site kreeg ik binnen een uur een telefoontje. Ik werd duidelijk en totaal niet opdringerig te woord gestaan door een medewerker. Tevens werd de afhandeling van de verkoop goed begeleid; zelfs de levertijd van 2 maanden was geen probleem. Ik had nergens tijdens het verkooptraject het gevoel dat mij iets opgedrongen werd en ben dan ook zeer prettig geholpen."


Hogere bieding

"Er kwam bij ons op het werk een auto van de zaak beschikbaar, dus mijn huidige auto werd overbodig. Ik ben eerst naar mijn dealer gegaan, maar dat bod scheelde toch wel aanzienlijk met het bod van onsbodstaat.nl. Met de laatste ben ik dus akkoord gegaan en heb 2 dagen later mijn auto voor het afgesproken bedrag ingeleverd."